NSG

Om NSG

NSG leverantör av ädelmetaller

En av nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller

NSG är en av Sveriges ledande leverantörer av ädelmetall så som guld, silver, platina och palladium. Vår verksamhet sträcker sig över ett brett fält av affärsområden där kunskap om ädelmetaller är vår bas och din trygghet. När du vänder dig till oss för att köpa eller sälja investeringstackor kan du vara trygg i att vårt team av experter guidar dig genom köpet eller försäljningen. Vi kan ge dig kunskap och informera dig om priser och vilka trender vi ser för guldpriset.

Sedan starten 1994 har vi varit en pålitlig och flexibel leverantör av ädelmetaller och tillbehör till smeder, industri och investerare. I vårt högteknologiska labb jobbar specialister inom metallurgi, affinering, återvinning och kemikaliehantering. Som ett tryggt familjeföretag jobbar vi nära våra kunder. Vi lägger stor vikt vid ett etiskt och hållbart framtagande av återvunna ädelmetaller. Läs gärna mer om oss på nsg.se

Alla våra nypräglade guldtackor kommer från C.Hafner

Alla våra nypräglade guldtackor kommer från vår LBMA-certifierade samarbetspartner C.Hafner. LBMA-certifikatet tilldelas endast aktörer inom ädelmetallindustrin som kan garantera att metallerna genomgått etiskt och ekologiskt godkända processer, samt uppfyller rätt normer. Det innebär att vi kan garantera att alla guldtackor från C.Hafner är etiskt och hållbart framtagna.